Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

2011-05-11 Eerste contact SBO

woensdag 11 mei 2011: Eerste contact SBO

Op een woensdag-ochtend vond de eerste afspraak plaats tussen de bewoonsters van Lupine-Vesper; Jeanine van Barneveld en Laura van der Sluijs en de voorzitter van de SBO Jan van Arkel. Gesproken werd over de onduidelijkheid van de planning van de verdere herontwikkeling in complex 5 en over de verkeersproblemen in de wijk Lupine (waar op dat moment nog straten afgesloten waren.) Jan van Arkel opperde het idee om de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek en woningbouwcorporatie Com.Wonen uit te nodigen om tijdens een open informatie-avond  aan de bewoners duidelijkheid over e.e.a. te verschaffen.

Link: Uitnodiging van SBO aan de Deelgemeente en Com.Wonen voor informatie-avond

Leave a comment

name

email (not published)

website